| 
 !~ آخـر 10 مواضيع ~! 
         | 
| 
 | 
| 
 إضغط على 
	  | 
![]()  | 
	
	
| 
		 | 
	أدوات الموضوع | 
	  
	 
	  من  5 
	 عدد المصوتين: 0
	  
	 | 
	
	انواع عرض الموضوع | 
| 
	 | 
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
			
		 
		
	 | 
||||||
		
		
  | 
||||||
| 
		
	
		
		
			
			
			 | 
| 5 أعضاء قالوا شكراً لـ E-370 على المشاركة المفيدة: | 
| 		
			
			 | 
		رقم المشاركة : 2 | 
| 
			
			
   
   
    
					 			
 ![]() ![]() ![]() 
 
 شكراً: 1,819 
	
		
			
				تم شكره 1,461 مرة في 559 مشاركة
			
		
	 
       				
        | 
	
	
	
	
		
			
			 
		
		
	         
			هههههههههههه .... لا خيتو أنا أحب أساويها بأيدي .. 
		
		شكرا على طرحك الرائع .. 
  | 
| 
		 
  | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
| 		
			
			 | 
		رقم المشاركة : 3 | 
| 
			
			
   
   
    
					 			
 ![]() 
 
 شكراً: 586 
	
		
			
				تم شكره 138 مرة في 110 مشاركة
			
		
	 
       				
        | 
	
	
	
	
		
			
			 
		
		
	         
			ههههه 
		
		طريقه مبتكره اول مره اعرفها مشكووره على الوصفه 
  | 
| 
		 
  | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
| 		
			
			 | 
		رقم المشاركة : 4 | 
| 
			
			
   
   
    
					 			
 ![]() 
 
 شكراً: 42 
	
		
			
				تم شكره 148 مرة في 66 مشاركة
			
		
	 
       				
        | 
	
	
	
	
		
			
			 
		
		
	         
			اذا بدك عندي وصفات اخرى 
		
		اذا بتحبي لكيكة الشوكولا او لكيكة الاناناس 
 آخر تعديل E-370 يوم       09-29-2011 في 10:08 PM.  
		
		
	
	 | 
| 
		 
  | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
| 		
			
			 | 
		رقم المشاركة : 5 | 
| 
			
			
    
					 			
 
 
        
       				
         | 
	
	
	
	
		
			
			 ممكن تبسطيها شوى 
                  
		
		
		هههههه شكراا على طريقة التقطيع 
  | 
| 
		 
  | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
| 		
			
			 | 
		رقم المشاركة : 6 | 
| 
			
			
   
   
    
					 			
 ![]() 
 
 شكراً: 2 
	
		
			
				تم شكره 17 مرة في 9 مشاركة
			
		
	 
       				
        | 
	
	
	
	
		
			
			 
		
		
	         
			ههههههههههههههههه 
		
		حلوة الطريقة وسهلة كثير ...الحمدالله ...^^" يعطيج العافية ع الموضوع ...واصلي ابداعاتك .. 
  | 
| 
		 
  | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
| 		
			
			 | 
		رقم المشاركة : 7 | 
| 
			
			
   
   
    
					 			
 ![]() ![]() 
 
 شكراً: 1,265 
	
		
			
				تم شكره 790 مرة في 135 مشاركة
			
		
	 
       				
        | 
	
	
	
	
		
			
			 
		
		
	         
			ههههههههههههههههههه 
		
		حلوة أوى فعلا وصفة هايلة مفيش زيها مشكورة قلبو ع الموضوع المرح ^^ 
  | 
| 
		 
  | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
| 		
			
			 | 
		رقم المشاركة : 8 | 
| 
			
			
   
   
    
					 			
 ![]() 
 
 شكراً: 4,294,967,288 
	
		
			
				تم شكره 81 مرة في 26 مشاركة
			
		
	 
       				
        | 
	
	
	
	
		
			
			 
		
		
	         
			ههههههههههههههههههههههه  
		
		مشكووووووووووووووووووووووورة ع الموضوووع يسلموووووووو 
  | 
| 
		 
  | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
| 		
			
			 | 
		رقم المشاركة : 9 | 
| 
			
			
   
   
    
					 			
 ![]() ![]() ![]() 
 
 شكراً: 3,721 
	
		
			
				تم شكره 2,758 مرة في 456 مشاركة
			
		
	 
       				
        | 
	
	
	
	
		
			
			 
		
		
	         
			انا اعترض على الموضوع  
		
		لازم يكون فى صور علشان توضحى اكتر كده الاكله ممكن تبوظ ولا ايه وكمان نوع السكين المستخدمه فى التقطيع مهم ايضا لابد ان تذكريها 
  | 
| 
		 
  | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
| 		
			
			 | 
		رقم المشاركة : 10 | 
| 
			
			
   
   
    
					 			
 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 
 
 شكراً: 5,559 
	
		
			
				تم شكره 3,033 مرة في 769 مشاركة
			
		
	 
       				
        | 
	
	
	
	
		
			
			 
		
		
	         
			ممممممشكرا  
		
		على الطراح المميز انا في حياتي مطبخت مااعرف اطبخ ههههههههههههههههههههههه والله موضوعك رائع يستحق الشكر والتقييم 
  | 
| 
		 
  | 
	
	
	
		
		
		
		
			 
		
		
		
		
		
		
			
			
		
	 | 
![]()  | 
	
	
		
| مواقع النشر (المفضلة) | 
		
  | 
	
		
  |